Ginestra

0,00€
Άνευ ΦΠΑ: 0,00€
Ποσότητα:  

Τώρα υπάρχει λύση για τη διατήρηση της ισορροπίας του κόλπου!   

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ                                                      

- Γαλακτικό οξύ 

Αναπτύσσει άμεσα όξινο περιβάλλον στον κόλπο, 

εμποδίζοντας την ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών. 

Δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για την 

ανάπτυξη των οξεόφιλων γαλακτοβακίλλων 
 

- Lactobacillus acidophilus LA 14  

Αποκαθιστά το κολπικό οικοσύστημα.

Αναστέλλει την ανάπτυξη των παθογόνων 
μικροοργανισμών.
  

- Φυτοοιστρογόνα  

( Αγλυκόνες ισοφλαβόνων της σόγιας)

Αυξάνουν τα επίπεδα του γλυκογόνου.

Βελτιώνουν την ανάπλαστική και επουλωτική
ικανότητα του κολπικού βλεννογόνου 

Συνιστώμενη  δοσολογία

Οξεία φάση: 1 κολπικό δισκίο για 14  ημέρες

Προφύλαξη: 1 κολπικό δισκίο για 7 ημέρες

Τοποθετείται κολπικά πριν από τον ύπνο
Για την αναπαραγωγική περίοδο
Για την εγκυμοσύνη
Για την εμμηνόπαυση 

 

ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ 


Δεν πρέπει να γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σαν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας και δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα προϊόντα πρέπει να φυλάσσονται μακριά από τα μικρά παιδιά. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210-77.93.777

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στο Φύλλο Οδηγιών Χρήσης

GINESTRA

Lactobacillus acidophilus
Γαλακτικό οξύ - Ισοφλαβόνες σόγιας

14 κολπικά δισκία
ιατροτεχνολογικό προϊόν μιας χρήσης

Συστατικά: ένα κολπικό δισκίο περιέχει Lactobacillus acidophilus 500.000.000 CFU (*), Γαλακτικό οξύ (60%) 15 mg, τυποποιημένο ξηρό εκχύλισμα σόγιας (μέγιστη γλυκίνη, σπόροι) έως 40% σε ισοφλαβόνες στην άγλυκη μορφή 18 mg. Έκδοχα: μανιτόλη, άμυλο, Ε468, βεχενικό γλυκερύλιο, διοξείδιο του πυριτίου.
(*) CFU.: Colony-Forming Unit

Περιγραφή της συσκευής και της μεθόδου χρήσης:
Το GINESTRA είναι συσκευή μιας χρήσης στη μορφή του κολπικού δισκίου. Κάθε δισκίο πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο μία φορά και αμέσως μετά την εξαγωγή του από το blister. Είναι απαραίτητο να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην αφαίρεση του δισκίου από το blister: εφαρμόστε μια ελαφριά πίεση στο άκρο της υποδοχής, χωρίς δύναμη στο κέντρο, για να αποφύγετε το σπάσιμο του δισκίου. Εναλλακτικά, χαράξτε το αλουμίνιο στο πίσω μέρος του blister, ανασηκώστε και αφαιρέστε το δισκίο. Ολόκληρο το δισκίο πρέπει να εισαχθεί βαθιά στον κόλπο, για να διευκολύνει την γρήγορη αποσάθρωση του.
 
Ασφάλεια και προκαταρκτικοί έλεγχοι πριν από τη χρήση:
Κρατήστε το GINESTRA εκεί που δεν το φθάνουν τα παιδιά. Τα δισκία δεν πρέπει να καταπίνονται. Μην χρησιμοποιείτε το GINESTRA αν η αρχική συσκευασία blister δεν είναι απολύτως ανέπαφη ή εάν τα δισκία παρουσιάζουν μεταβολές στο χρώμα ή την υπερβολική ευθραστότητα. Οι αλλαγές αυτές μπορεί να οφείλονται σε ακατάλληλη ή λανθασμένη αποθήκευση του προϊόντος ή στη πρόωρη αποσύνθεση του. Μια μικρή μεταβολή αποτελεί ένδειξη των φυσικών χαρακτηριστικών του GINESTRA και οφείλεται στο φυσιολογικό χρώμα που έχει το Lactobacillus acidophilus. Μην χρησιμοποιείτε το GINESTRA μετά την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στη συσκευασία.


Ενδεδειγμένη χρήση:
Το GINESTRA είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν σε μορφή κολπικών δισκίων που χρησιμοποιείται σε όλες τις περιπτώσεις της προσωρινής μεταβολής της ισορροπίας του ουροκολπικού οικοσυστήματος των γυναικών. Σε κανονικές συνθήκες, το κολπικό οικοσύστημα αποτελείται από γαλακτοβάκιλλους που διατηρούν το pH σε φυσιολογικές τιμές 4 - 4.5 μέσω της παραγωγής του γαλακτικού οξέος. Η διατήρηση της οξύτητας στο περιβάλλον του κόλπου είναι ένας σημαντικός και αποτελεσματικός παράγοντας φυσικής προστασίας έναντι των βακτηριακών μολύνσεων. Ωστόσο, οι συνθήκες που επικρατούν συχνά μπορούν να μεταβάλλουν το οικοσύστημα και την κολπική οξύτητα. Στις περιπτώσεις αυτές, υπάρχει ένας υψηλός κίνδυνος βακτηριακών λοιμώξεων, που συνοδεύεται με συμπτώματα όπως κάψιμο, φαγούρα και αυξημένη κολπική έκκριση (λευκόρροια).

Πως λειτουργεί το GINESTRA:
Ένα δισκίο GINESTRA περιέχει Lactobacillus acidophilus LA14, γαλακτικό οξύ και Ισοφλαβόνες σόγιας και είναι σχεδιασμένο για να διαλύεται μέσα σε λίγα λεπτά από την είσοδο του απελευθερώνοντας τα δραστικά του συστατικά. Τα συστατικά του GINESTRA βοηθούν στην αύξηση της οξύτητας στο περιβάλλον του κόλπου μειώνοντας το pH στο 4 - 4.5, καταπολεμώντας την ανάπτυξη και την επίθεση των παθογόνων μικροργανισμών, βελτιώνοντας την υγιεινή και την ελαστικότητα των τοιχωμάτων του κόλπου.

Διάρκεια της θεραπείας:
Ένα δισκίο GINESTRA κατά τις απογευματινές ώρες πρίν από τον ύπνο, για θεραπεία 14 ημερών. Ξεκινήστε την θεραπεία μία εβδομάδα πριν από την μηνιαία έμμηνο ρύση, ή αμέσως μετά το τέλος αυτής. Μην επεκτείνεται την θεραπεία πέραν των 20 ημερών χωρίς να συμβουλευθείτε προηγουμένως τον γυναικολόγο σας.

Προειδοποιήσεις:
Μην χρησιμοποιείτε το GINESTRA μαζί με άλλα προϊόντα ή φάρμακα για κολπική χρήση, χωρίς να συμβουλευθείτε τον γυναικολόγο σας, και οπωσδήποτε να μην χρησιμοποιείται κάτω των 14 ετών. Το GINESTRA δεν παρουσίασε καμία ερεθιστική επίδραση σε τοπικό επίπεδο, αλλά εάν εμφανίσετε υπερευαισθησία στο προϊόν, συμβουλευθείτε αμέσως τον γιατρό σας. Περιστασιακά, και ιδιαίτερα τις πρώτες ημέρες της θεραπείας μπορεί να εμφανιστεί κνησμός, ωστόσο τείνει να εξαφανιστεί σε 2-3 ημέρες.


Ισχύς και προστασία:
Το GINESTRA δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται μετά την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στη συσκευασία, και θα πρέπει να αποθηκεύεται σε θερμοκρασίες που δεν υπερβαίνουν τους 25οC. Αποφύγετε την έκθεση σε τοπικές πηγές θερμότητας, και άμεσο ηλιακό φως. Επίσης αποφύγετε την επαφή με το νερό.

 
www.pharmaline.org


Εισαγωγή - διανομή στην Ελλάδα απο την:
Adelco Α.Ε. Βιομηχανία Φαρμάκων & Καλλυντικών
Πειραιως 37, Μοσχατο ΤΗΛ.: 210 4819311-14 • www.adelco.gr

 

ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ GINESTRA ΑΡ.ΑΝ. 3 ΣΤΙΣ 4/10/2013