Σκοπός

 
 

Η  Αποστολή μας 
H Adelco φροντίζει διαχρονικά την υγεία, ευεξία και την ποιότητα ζωής των ανθρώπων με προϊόντα άριστης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.
Εκπληρώνοντας την παραπάνω αποστολή μας στοχεύουμε:

- στην απόκτηση  ηγετικής θέσης στην παράγωγη και προώθηση φαρμακευτικών και καταναλωτικών προϊόντων

- στη εφαρμογή αυστηρών προδιαγραφών ποιότητας, τόσο στην παραγωγική διαδικασία όσο και στις προσφερόμενες υπηρεσίες με συνέπεια και επιστημονική ευθύνη

- στην προσαρμογή μας στο διεθνές περιβάλλον με στόχο την επέκταση των πωλήσεων, είσοδο σε νέες αγορές και καλυτέρευση των υπηρεσιών μας σύμφωνα με τις απαιτήσεις κάθε χώρας

- στο να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του ασθενή και του πελάτη μας με στόχο την φροντίδα των ανθρώπων και την βελτίωση της ποιότητας ζωής

- στην ένταξη στο δυναμικό της εταιρίας μας  των καλύτερων επιστημόνων με βαθιά αφοσίωση στην στρατηγική και το όραμα της εταιρείας

Η Adelco έχει μια δυναμική παρουσία στην Ελλάδα από το 1934.

Σήμερα η Adelco δραστηριοποιείται σε δύο κύριους τομείς: τα φαρμακευτικά προϊόντα και τα καταναλωτικά προϊόντα.

Στον τομέα των φαρμακευτικών προϊόντων, η Adelco κυκλοφορεί περισσότερα από 60 σκευάσματα  (Filicine, Minitran,  Stedon,  Normolose-H, Paroticin)  για την αντιμετώπιση νοσημάτων όπως μεγαλοβλαστικη αναιμία, ψυχικές διαταραχές, άγχος, αϋπνία, κατάθλιψη, υπέρταση, ωτίτιδα. 
Η Adelco διαθέτει και μη συνταγογραφούμενα φάρμακα όπως τα (Ponotex, Algine, Neomycodermol, Bronchotussine) για την αντιμετώπιση νοσημάτων όπως φλεγμονώδεις αρθροπάθειες, κρίσεις ημικρανίας, οδοντικός πόνους, πόνους από τραύματα, εμπύρετες καταστάσεις, μυκητιάσεις,  βρογχοπνευμονίες.

Στον τομέα των καταναλωτικών προϊόντων διαθέτει την σειρά OM-OR που είναι το πρώτο σαμπουάν που παρασκευάστηκε και κυκλοφόρησε στην Ελλάδα, καθώς και τις νέες σειρές καλλυντικών  προϊόντων Adelco Kids, Adelco Intense SPA, OM-OR Naturals, Adelco Velvet hand & body, και Adelco Men’s Concept.

Ο τομέας των καταναλωτικών προϊόντων έχει εμπλουτιστεί με φυσικά προϊόντα υγείας και συμπληρώματα διατροφής  της New Roots και φυσικό καθαριστικό γενικής χρήσης Green&Clean.

Ένας από τους βασικούς παράγοντες της επιτυχημένης πορείας της εταιρίας οφείλεται στο ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει τα τμήματα πωλήσεων, marketing, εξαγωγών, παραγωγής, R&D, ποιοτικού ελέγχου και διασφάλισης ποιότητας.

Η εταιρεία είναι μια καθετή και σύγχρονη παραγωγική μονάδα 10 000 τ.μ., με 65 εξειδικευμένα άτομα, καθώς και με μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα και διεθνώς.

"Με πλεονέκτημα την αξιοπιστία,  την ποιότητα και  την αφοσίωση της  δυναμικής ομάδας των ανθρώπων μας  διευρύνουμε τις δραστηριότητες μας  με σκοπό  να κερδίσουμε την  προτίμηση και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών"