Εξαγωγές

Σε πείσμα των γενικότερων εξελίξεων, η Adelco παραμένει ανεξάρτητη, βασιζόμενη αποκλειστικά σε δικούς της πόρους και δική της παραγωγή, ενώ επιπλέον ο επιχειρηματικός μας ορίζοντας διευρύνεται πέρα από τα εθνικά μας σύνορα.

 

Βασισμένη σε μια ποιοτική στρατηγική προϊόντων και υπηρεσιών, στη δέσμευση και υποστήριξη των συνεργασιών της, η Adelco εξάγει ήδη σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, της Β. Αφρικής, της Μέσης Ανατολής και της Άπω Ανατολής και, βάσει σχεδίου και προγραμματισμού, πρόκειται να διευρυνθεί ακόμα περισσότερο. 

Η Adelco, στην παρούσα φάση, βρίσκεται στη διαδικασία να εγγράψει και να διευρύνει τις προϊοντικές της σειρές σε μια σειρά συγγενών χωρών, πράγμα το οποίο θα κάνει μεγαλύτερο το μέγεθός της και τη διεθνή της παρουσία. 

Επιπλέον, η διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εναρμόνιση των κανονισμών, θα δημιουργήσει ευκαιρίες για να επεκτείνουμε τη διάθεση των ποιοτικών προϊόντων μας με ανταγωνιστικές τιμές και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Με τη βαρύτητα αυτής της προοπτικής επενδύουμε σημαντικά ίδια κεφάλαια για να παραμείνουμε πάντα στην πρωτοπορία των τεχνολογικών εξελίξεων. 
Έτσι, για την επόμενη 5ετία προβλέπονται σημαντικές επενδύσεις:

  • Στην ανάπτυξη νέων προϊόντων
  • Τον ποιοτικό έλεγχο
  • Τη βελτίωση της παραγωγικότητας
  • Τη διανομή των εμπορευμάτων
  • Την επέκταση σε νέους παρεμφερείς κλάδους προϊόντων